Een woning kopen op de Hooge Riet, hoe werkt dat?

Een huis kopen doe je niet iedere dag. Het zoeken en vinden van een geschikte woning is leuk maar ook spannend. Er komt veel bij kijken. Daarom zetten we de belangrijkste stappen voor u op een rij.

Stap 1. Online start verkoop: woensdag 30 september om 20.00

Omdat we op dit moment geen evenement kunnen organiseren gaan we online in verkoop.

Dit betekent dat u op woensdag 30 september om 20.00 uur thuis op de bank kunt meekijken. We vertellen over het plan en laten de woningen en plattegronden zien. Aanmelden voor de Online Start Verkoop kan via de website.

Meer informatie & aanmelden →

U ontvangt dan op het juiste tijdstip de uitnodiging om de start Verkoop bij te wonen. Vanaf dat moment staat alle verkoopdocumentatie (denk aan een brochure en een prijslijst) op de website. Zo kunt u alle informatie op uw gemak thuis bekijken om te bepalen welke woning het beste bij u past. Heeft u vragen over deze informatie? Dan bent u van harte welkom bij makelaars Midden-Nederland in Ermelo of bij Drieklomp makelaars en rentmeesters in Voorthuizen.

Let op: Ook als u in juni uw voorkeur heeft aangegeven voor een woning, moet u zich nu opnieuw voor 15 oktober 2020 inschrijven.

Stap 2. Inschrijven voor een woning

Vanaf woensdag 30 september om 21.00 uur is de inschrijving geopend. Op donderdag 15 oktober om 12.00 uur ’s middags sluit de inschrijftermijn. Inschrijven doet u via de website www.dehoogeriet.nl/inschrijven/. Of via de homepage, daar ziet u de knop ‘Inschrijven woning’.

Op het online inschrijfformulier geeft u uw voorkeur voor één of meerdere bouwnummers aan. U ontvangt van ons per mail een bevestiging van de inschrijving. Uiteraard gaan wij strikt vertrouwelijk om met de aangeleverde informatie. Let op: Het inschrijfformulier is persoonsgebonden en daarom niet overdraagbaar.

  • Stap 1: Noteer uw favoriete bouwnummers.
    • Let op: De bouwnummers van de tweelaagse terraswoningen zijn onlangs gewijzigd. Wat eerst nummer 38 was, is nu nummer 11, toen nummer 37 is nu nummer 12 enzovoort. Op het inschrijfformulier staat het oude bouwnummer tussen haakjes vermeld achter het huidige, juiste bouwnummer.
  • Gebruik de Kavelkaart en de filters aan de linkerkant om uw bouwnummer te kiezen (de kavelkaart werkt het beste op een tablet of een computer).
  • Stap 3: Ga naar www.dehoogeriet.nl/inschrijven/
  • Stap 4: Vul alle gegevens in en verzend het inschrijfformulier om de inschrijving te voltooien.
  • Stap 5: Alles ingevuld? Dan ontvangt u van ons een bevestiging via de mail.

Stap 3. Toewijzing woningen 19 oktober

Zodra de inschrijftermijn is gesloten, verzamelen wij alle inschrijvingen. Heeft u zich in juni ingeschreven? Dan krijgt u voorrang bij de toewijzing ten opzichte van de mensen die dit niet hebben gedaan. Wordt het bouwnummer waarvoor u zich heeft ingeschreven aan u toegewezen, dan neemt één van de makelaars contact met u op. Dit zal gebeuren op maandag 19 oktober.

Heeft u een woning toegewezen gekregen?

Dan neemt de makelaar contact met u op om een afspraak te maken.

Heeft u géén woning toegewezen gekregen

Dan komt u op de reservelijst te staan. U ontvangt hierover per mail bericht op maandag 19 oktober.

30 september 20.00 uur

Online Start Verkoop

Woensdag 30 september om 20.00 uur start de verkoop van De Hooge Riet. We beginnen met de 28 tweelaagse terraswoningen en de 10 twee-onder-een-kapvilla’s. Later dit jaar volgt de start verkoop van de appartementen in het monument. Bent u erbij?

Meer informatie →