Terugkijken Online Start Verkoop

Uitzending: Woensdag 30 september 20.00 uur.

Woensdag 30 september om 20.00 uur startte de verkoop van De Hooge Riet. Bekijk de uitzending hieronder terug

nieuwbouw de hooge riet ermelo

Verkoop gestart

Inschrijven kan tot donderdag 15 oktober 2020 12:00 uur

De verkoop van de nieuwbouwwoningen op De Hooge Riet in Ermelo is gestart. Het doet ons een genoegen u de verkoopdocumentatie aan te bieden. Het kopen van een huis is een bijzonder moment. Graag leggen wij u uit wat de procedure is voor het oriënteren en inschrijven op een woning, dit doen we aan de hand van onderstaand stappenplan. Mocht u hulp nodig hebben bij het inschrijven, of vragen hebben over de procedure van toewijzing, dan kunt u altijd terecht bij één van onze makelaars. Zij helpen u graag.

 

Stappenplan

Oriënteren & inschrijvingen woning

Stap 1

Bekijk de informatie

Lees en bekijk rustig de beschikbare informatie over de woningen. Heeft u de Online Start Verkoop van 30 september gemist? Bekijk de uitzending hier terug. De aanvullende documenten zoals de brochures zijn digitaal beschikbaar, u kunt ze ook ophalen bij de makelaars. 

Woningtypes bekijken →

Stap 2

Verken de kavelkaart

Bekijk de kavelkaart om te bepalen welk(e) bouwnummer(s) bij uw wensen past en noteer ze, u heeft deze nodig bij de inschrijving. Tip: gebruik de filters aan de linkerkant om uw wensen aan te geven.

Naar de kavelkaart →

Stap 3

Inschrijven woning

Heeft u de woning gevonden die bij uw wensen past? Schrijf u dan met de gekozen bouwnummer(s) in via het online inschrijfformulier of bij een van de makelaars.

Online Inschrijfformulier →