Terugkijken: Online Preview 18-06-2020

Online preview op donderdagavond 18 juni

Online preview op donderdagavond 18 juni. Er is hard gewerkt aan de toekomst van De Hooge Riet in Ermelo. Donderdag 18 juni vertellen we u graag meer over de appartementen en de woningen. Dat doen we – gezien de coronamaatregelen – online. Vanuit uw eigen woonkamer bent u er bij via uw computer, telefoon of tablet. Alsof u naar een televisieprogramma kijkt.

Meld u aan voor de online preview

 

Bekijk de online preview vanuit uw woonkamer!

Datum: donderdag 18 juni 2020
Tijdstip: 20.00 uur
Locatie: vanuit uw woonkamer

Duidelijke uitleg

Na uw aanmelding (via onderstaand formulier) sturen we u een eenvoudige uitleg hoe u de online preview op 18 juni kunt bijwonen.

Voorrang tijdens start verkoop? Geef na de online preview uw voorkeur aan!

Na de online preview kunt u de informatie rustig doornemen op de website en is er de mogelijkheid om u in te schrijven op een appartement of woning. Als u uw voorkeur aangeeft, is dat vrijblijvend.

Doet u dit voor 1 juli a.s dan heeft u als belangrijk voordeel dat u bij de toewijzing na start verkoop in september, voorrang krijgt ten opzichte van de mensen die geen voorkeur hebben aangegeven. 

U kunt zich op 18 juni na de uitzending heel eenvoudig inschrijven via het inschrijfformulier op de website of op kantoor bij een van de makelaars. Meer informatie hierover ontvangt u tijdens de online preview.