Even voorstellen – Kopersbegeleider Anique Adelaars

Anique Adelaars is kopersbegeleider voor de tweelaagse terraswoningen en de twee-onder-een-kapvilla’s op De Hooge Riet. Hieronder stelt Anique zich voor!

Wat doet een kopersbegeleider?

Een huis kopen is voor de meesten van ons geen dagelijks werk. Daarom begeleid en adviseer ik bij de diverse keuzen. Denk bijvoorbeeld aan meerwerkopties. Maar ook met vragen over de bouwwerkzaamheden kunnen kopers bij mij terecht. Vanaf het tekenen van de koopovereenkomst tot de oplevering ben ik contactpersoon voor de kopers.

Wat vind je van De Hooge Riet?

Het is een uniek project. Het monument is prachtig en wat ik heel bijzonder vind, is dat we nieuwbouw realiseren in een historisch park. Zowel voor gezinnen als voor kleinere huishoudens wordt het een geweldige plek om te wonen.

Hoe zijn de gesprekken met de kopers?

De reacties van de kopers zijn erg leuk. Voor veel van hen is De Hooge Riet een bijzondere plek en ze kunnen bijna niet wachten tot het zover is en ze er echt wonen. Overigens spreek ik iedereen nu digitaal. Dat gaat goed, maar ik hoop dat ik op de kijkdag over een half jaar iedereen persoonlijk kan ontmoeten.