Enkele veelgestelde vragen En antwoorden.

Antwoord op enkele veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wanneer is de start verkoop? 

Gelukkig weet u ons te vinden met uw vragen. Het merendeel gaat over de planning. Wanneer is de start verkoop? Wanneer zijn alle prijzen bekend? Wanneer start de bouw? Maar ook: wie worden mijn buren? We proberen alle vragen zo snel en persoonlijk mogelijk te beantwoorden. Voor het gemak leest u hieronder de antwoorden op veel gestelde vragen.

Hoe is de planning?

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de start verkoop. Met name de ‘verbouwing’ van het monument is een stevige klus. Het oude gebouw met haar historie blijft ons verrassen. Het heeft deze zomer veel tijd gekost de technische mogelijkheden en ónmogelijkheden van het gebouw scherp in beeld te krijgen.  Elk appartement is uniek. Daarom kost het veel tijd om alle appartementen voor u tot in detail uit te werken. Het projectteam draait dus op volle toeren. We koersen op 30 september start verkoop. Of dit lukt voor alle woningtypen – dus nieuwbouw en appartementen in het monument – hoort u binnenkort.

Voorverkoop: ik heb me niet ingeschreven voor 1 juli, kan ik alsnog inschrijven? 

Ja, zeker. Tot 1 juli was er de mogelijkheid om via een voorinschrijving voorrang te krijgen bij de toewijzing na start verkoop. Als u deze kans gemist hebt, kunt u tijdens de start verkoop inschrijven. U krijgt dan geen voorrang bij de toewijzing, maar doet gewoon mee in het toewijzingsproces.

Kan ik mijn nieuwe buren ontmoeten? 

De start verkoop zal online zijn, maar we organiseren daarna óók een moment voor (potentiële) kopers waar u niet alleen uw nieuwe woonomgeving goed kunt bekijken, maar misschien ook wel uw nieuwe buren ontmoet. Uiteraard op 1,5 m afstand.

Waar kan ik me aanmelden voor een huurappartement? 

De huurappartementen worden verhuurd door U-Woon. Op www.uwoon.nl vindt u de contactgegevens.  

Wilt u niets missen? Meld u aan voor de nieuwsbrief
Weet als eerste wanneer de inschrijving start en altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events.

Wilt u precies weten hoe wij met uw gegevens omgaan?
Dat leest u in ons privacy statement.